Top

Најпопуларните бендови од 90-тите години

После потсетувањето на Детството во 90-тите години, ајде да се потсетиме на бендовите од тоа време. Дел од членовите на овие бендови своите почетоци во музиката ги имаат токму со овие бендови, па денес функционираат и сами. Нема потреба од споредба со музиката со која растат денешните деца.Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>