Top
Од просечна девојка до топ модел

Моќта на Фотошоп: Од просечна девојка до топ модел

Сите сме свесни дека совршените убавици и манекенки без маани кои ги гледаме во каталозите, списанијата и по интернет порталите се предмет на претходна обработка со помош на компјутерски софтвер.

Просечна девојка пред обработка со Фотошоп

Просечна девојка пред обработка со Фотошоп

Топ модел без маани со помош на Фотошоп

Топ модел без маани со помош на Фотошоп

Во овој случај, погледнете ја трансормацијата на една просечна девојка во вистински топ модел со користење на Фотошоп.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>