Top

Модни додатоци за црвенокоси

Кога прв пат Ви ги спомeнaвме црвенокосите, тоа беше поради Денот на Црвенокосите луѓе. Овој пат, низ неколку фотографии погледнете колку убаво изгледа моден додаток во црвената коса на една девојка.
Facebook FAN page
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *