Top
Neverstvo

Мажи кои бараат задоволство надвор од домот

Според хороскопот некои мажи имаат склоност да експериментираат љубовно надвор од бракот.

Овен
Тие се исклучително маженствени и лесно може да се одлучат да склучат брак. Овие мажи се свесни за одговорноста која ја носи бракот, но сакаат постојано да доминираат. Покрај желбата за убава жена, тие сакаат паметна и способна жена покрај нив. Иако очекуваат жената да им пружи доволно слобода, тие често уживаат емоционално на друга страна, надвор од куќата и во бракот.

Бик
Бикот е исклучително посветен на семејниот живот. Неговата сопруга и децата му се на прво место. Тој дава сѐ од себе за да им ги обезбеди најдобар живот. Инаку, тој е многу нежен и добродушен знак, а екстра голема доблест е неговата страст. Тој е еден од најстрасните знаци, па ако жената не го задоволува и возбудува доволно, тој е склон да побара физичко задоволство на друго место.

Скорпија
Мажот со знак Скорпија е исклучително љубоморен и посесивен, и често со него во брак не цветаат со рози. Сепак, жената може малку да го смири… сè додека редовно ја покажува и докажува својата љубов кон него. Тој не сака силни и доминантни жени, бидејќи тој се смета за глава на семејството. Тој е многу страстен и добар љубовник, но само каде што тој се чувствува помоќен. Доколку жената заработува и е поспособна од него, тој надвор од бракот ќе најде жена со која ќе може да владее само за да го задоволи своето его.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>