Top

Машки предрасуди за жените

Мажите имаат голем број на предрасуди врзани за женскиот свет. Во прилог, листа на најинтересните машки предрасуди.

1. Жените не знаат да паркираат паралелно,

2. За лошото расположение виновен е ПМС,

3. Не сакаат коњак, пиво и виски,

4. Не се разбираат во спорт,

5. Имаат “милион” чевли,

6. Сакаат глупави романтични филмови,

7. Родендените и годишнината од венчавката или врската се најважните денови во годината,

8. Имаат длабоки чувства за секој човек со кого се во врска,

9. Секогаш мислат дека се дебели,

10. Секогаш порачуваат диетално јадење и пиење,

11. Причината за нивната лутина е женската природа,

12. На секое излегување од домот нанесуваат шминка и ја средуваат косата,

13. Не знаат да подготват скара,

14. Не читаат дневни весници,

15. Еротските филмови ги сметаат за лоши,

16. Имаат страв од хорор филмови,

17. Знаењето за готвење им е вродено,

18. Жените се природно талентирани за шиење и плетење,

19. Обожаваат сапуници,

20. Не ја ценат технологијата бидејќи не ја разбираат.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *