Top
dosadno

Луѓето кои се во врска со овие знаци се чувствуваат непријатно

Oна што ќе го предизвика партнерот да избега од овој знак е фактот дека овој знак претпоставува дека работите ќе бидат решени сами по себе.

Луѓето родени во овој хороскопски знак веруваат дека проблемите со времето ќе бидат помали и дека нема потреба да се зборува за нив. Tие оставаат впечаток на својот партнер како да не биле присутни, како да живеат во облаците и како да воопшто не им е грижа.

Партнерот на луѓе родени во знакот на Риби може да се чувствува непотребно, здодевно и монотоно, понекогаш и непријатно.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *