Top
Лубеница со форма на срце

Лубеница со форма на срце

Ова е првата лубеница со форма на срце во светот. Фармерот Hiroichi Kimura од Јапонија направил неколку специјално дизајнирани калапи во кои растат и зреат лубениците, следејќи ја срцевидната форма на калапот. Неговиот труд, после неколку обиди, резултирал со успех. Фармерот наредната година планира масовно производство на вакви лубеници.

Лубеница со форма на срце

Лубеница со форма на срце

Лубеница со форма на срце

Лубеница со форма на срце

Лубеница со форма на срце
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>