Top

Куќата чевел во Пенсилванија

Куќата чевел е иградена од Mahlon Haines во 1948-ма година. Куќата е 14 метри долга, 5 метри широка и 7 метри висока. Внатрешноста се состои од 5 различни нивоа и содржи: 3 спални, 2 купатила, кујна и дневна соба. Оваа куќа најмногу се користи за гости, како на пример за викенд на повозрасни особи, но и за меден месец на младите.


1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *