Top
zena

Карактеристики кои ги освојуваат мажите

Добриот изглед е првото нешто што ги привлекува мажите, а и жените. Но, овие карактеристики, повеќе се ценат отколку самиот физички изглед.

Насмевка – Не само што жената ќе биде попривлечна, туку и мажот чувствува самодоверба покрај насмеана жена.
Снаодливост во кујна – Еден од најдобрите и најсигурните начини да го освоите неговото срце. Љубовта од преку желудникот.
Опуштеност – Понекогаш е многу важно да престанете да бидете сериозни и само да се опуштите.
Реалност и природност – Вистинската жена никогаш нема да се обиде да изгледа како некој друг.
Љубезност – Само љубезните ќе сочуствуваат и ќе им бидат поддршка на мажите кога е најпотребно.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>