Top
mazh_ljubi_zhena

Хороскопски знак на кој партнерката му е на прво место

Мажот роден овој хороскопски знак потполно се препушта на љубовта. Ретко се кара со партнерката, секогаш се труди да најде компромис. Толерантен е и трпелив.

Понекогаш љуби силно дури и кога тоа е на сопствена штета. Секогаш ја става партнерката пред себеси и го прави она што е најдобро за партнерката, наместо за самиот себе.

Отворен е, но и ранлив, често завршува повреден затоа што партнерката не му возвраќа секогаш со иста мера. Овој знак секогаш го извлекува и гледа само најдоброто од другите. Љубота го “заслепува” мажот роден во знакот на Вага, па е склон да ја идеализира саканата личност.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *