Top
lav

Хороскопски знак кој “го гуши” партнерот со своето внимание

Родените во овој хороскопски знак често го плашат својот партнер, оти тие се обидуваат да го контролираат дури и она кое не може да се контролира.

Луѓето родени во овој знак имаат тенденција да веруваат дека сè е на нивниот грб, дека се најважни и дека секогаш можат да создадат нешто од ништо. Ним навистина им е тешко да сфатат дека романтичната врска не функционира така што емоциите можат да се манипулираат со тактики и манипулации. Особено фокусирани на партнерот, се грижат за него, но често и претеруваат со своето внимание па стануваат одбивни. Затоа партнерите често бегаат од нив, што подалеку. Станува збор за луѓето родени со хороскопски знак Лав!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *