Top
Podobra_prilika

Хороскопски знаци кои љубат додека не најдат подобро

Некои луѓе се однесуваат како да сте им сѐ на светот само додека не најдат подобра прилика. Ако ве привлекле токму тие, ослободете се од тоа што е можно поскоро, оти наскоро ќе биде предоцна.

Близнаци
На Близнаците им е тешко да донесуваат одлуки, па дури и кога ги носат, не значи дека ќе стојат решително до нив. Постојано се плашат дека нешто недостасува. Ако се заљубите во Близнаци, ќе треба да го гледате како на страсна авантура, без фантазија за поголема љубов. Освен тоа, ќе мора да играте многу игри за да ги зачувате што е можно подолго време до вас.

Овен
Тие се секогаш спремни за забава, а штом забележат дека забава веќе нема, мистериозно исчезнуваат. По природа се лојални и коректни, но само кога нив им одговара. Сепак, изгледа постои еден трик за да ги задржите подолго време до вас, а тоа е да им покажете дека сте со авантуристички дух и секогаш спремни за забава.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *