Top

Еволуцијата на Facebook

Погледнете го еволутивниот напредок на најпопуларната социјална мрежа на светот, Facebook. Facebook-овиот изглед во 2004-тата па се до денес. Да напоменеме дека промените на Facebook не се однесуваат само на неговиот изглед и естетско уредување, туку пред се во функционалноста. Оваа година, Facebook два пати направи радикални промени во изгледот на функционалноста, од кои втората се случи во текот на оваа седмица. Следна поголема промена на Facebook се очекува кон почетокот на наредната календарска година, а како новитети се најавуваат видео конверзациите и можноста facebook да биде Ваш меил сервер (xxx@facebook.com).

Изгледот на Facebook во 2004-та


Изгледот на Facebook во 2006-та

Изгледот на Facebook во 2007-ма

Изгледот на Facebook во 2009-та

Изгледот на Facebook во 2010-та, промена 01

Изгледот на Facebook во 2010-та, промена 02

Facebook FAN page
1 Коментар

Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *