Top
velosipedi-iLike-mk

Еволуција на велосипедите во 60 секунди

Погледнете ја оваа куса анимација во која е претставена еволуцијата на велосипедите, почнувајќи од 1790 година, па до денес. Видеото е дело на филмското и дизајн студио „Visual Artwork“.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>