Top

Црвенокоси

Дали некогаш сте слушнале дека постои ден на црвенокосите луѓе??!
Погледнете неколку фотографии од масовното собирање на црвенокосите во еден германски парк. Овој настан се случува по трет пат, со тенденција да прерасне во традиција.
Слоганот е “Ем црвенекоси, ем убави!!”, со истиот сакаат да укажат на нивната гордост за специфичната и не толку честа боја на косата. Од нас големо Like!! ; )


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>