Top
Дали навистина можете да им верувате на своите очи?

Дали навистина можете да им верувате на своите очи?

Куса интересна анимација, научно поткрепена, за тоа како нашите очи и нашиот мозок ги перцепираат нештата и предметите околу нас, а какви навистина се. Видеото е во продукција на јутуб каналот AsapSCIENCE.

Погледнете го внимателно и запрашајте се: „Дали навистина можете да им верувате на своите очи?:)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *