Top
Chudni-bliznachki-iLike-mk-F

Чудо на природата: црно – бели близначки

Никој не може да поверува дека Луси и Марија Ајлмер од Британија се сестри близначки. Луси е бела со црвенкаста коса, а Марија има темен тен и изразено црна коса. Тие се чуден генетски спој на татко со потекло од Кавказ и мајка која е полу-јамајканка. Всушност, целата фамилија е црно – бела. Интересно е како генетиката се спојува и комбинира.

Chudni-bliznachki-iLike-mk-001

Изгледа неверојатно како може да се близначки, а имаат сосема различна боја на кожа и карактеристики.

Погледнете како изгледале кога биле мали.

Chudni-bliznachki-iLike-mk-002

Chudni-bliznachki-iLike-mk-003

А, вака изгледа целата нивна фамилија.

Chudni-bliznachki-iLike-mk-004
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *