Top

Чајни ќесички

Дали сте љубител на чај? Одлична идеја имаат Yuree S. Lim и Jieun Yang. Се што треба да направите е да ја оставите чајната ќесичка во врела вода, а потоа да ја извадите од чашата, и да ја ставите на опаковката во која била сместена чајната ќесичка. Со тоа, испакнатиот ден од пакувањето ќе се обои и цртежот ќе биде комплетно формиран.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *