Top
Password-iLike-mk

20 најчесто користени лозинки

Оваа анимација ги покажува 20-те најчесто користени лозинки, при најавување на имејл адреси и на социјалните мрежи, ширум светот. Заклучокот е донесен врз база на 10 милиони лозинки.

Passwords-iLike-mk
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>