Top

Штекер на соларна енергија

Овој иновативен штекер кој се напојува со соларна енергија и лесно може да се прикачи на било кој прозорец е дизајниран од Kyuho. Работи едноставно, конвертирајќи ја сончевата светлина во електрична енергија која може да ја користите за мали електронски уреди. Едноставно се закачува на прозорец, лесно се транспортира и може да се користи на било која локација.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *