Top

SAMSUNG NX100

Нов  фотоапарат од SAMSUNG, SAMSUNG NX100 кој од технички аспект располага со 14,6MPx, 3″ LED екран, ISO со опсег од 100 до 3200, SD / SDHC картичка и снимање видео клипови (720p). Едновремено, за истиот како додаток се пуштени 4 вида леќи: 60mm макро, 18-200mm телефото, 20mm и 20-50mm.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *