Top

Ранец за велосипедисти

Овој SEIL ранец за велосипедисти е дело на Lee Myung. Задниот дел до ранецот е со LED светла, кои служат за прикажување на сообраќајни сигнали. Едноставно преку безжичен контролер, велосипедистот може да покажа насока на движење или сигнали на задниот дел на ранецот. Користењето на овој ранец дефинитивно ја зголемува безбедноста на велосипедистите во сообраќајот.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *