Top

Полнач на соларна енергија

“Ray” претставува соларен погон наменет за полнење на електронски апарати. „Чашката“ се поместува и има моќ да го впива максималниот износ на сончева светлина. Енергијата се ослободува преку USB порта, а има и внатрешна батерија која овозможува полнење на Вашиот телефон во текот на ноќта. Одличен полнач кој може да го користите секаде и во секое време.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *