Top

CD или MP3? Ниедно, туку O+

Доколку Вашите родители ги прашате што е подобро меѓу CD и MP3, многу веројатно е дека ќе Ви одговорат: “Ни едното, ни другото ..туку винил плоча”. Давид Рисенберг го презентираше својот измум наречен “O+”. “О+” е софистициран, ултра-модерен носач на звук кој претставува симбиоза на евергринскиот винил, цд-ата и usb мемориските стикови. Давид планира неговиот изум да почне масовно да се произведува кон крајот на оваа година. Во прилог ги имате рекламните постери за овој техничко-технолошки новитет.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *