Top

Нишанете за интересни фотографии

Со овој иновативен фотоапарат, дизајниран од Eom Sung Young и Im Jung Eun, нема повеќе досадни фотографии. Дигиталниот апарат има блиц, мал LCD екран и еластична нишка која ја активира блендата. Замислете го изразот на лицето на оние во кои ќе „нишаните“, а сето тоа ќе биде документирано.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *