Top

Mozilla мобилен телефон

Ви го презентираме концептот за мобилен телефон на познатиот софтверски производител Mozilla, “Mozzila SeaBird”. Mozzila SeaBird е изум на Billy May и развиен од страна на Mozilla Labs. Од технички аспект, SeaBird може да се пофали со: два PICO-проектори, безжична електрична енергија и виртуелна тастатура која се прикажува по големината на целиот екран.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *