Top
Moto360-iLike-mk-F

„Motorola“ претстави паметен часовник

Американската мултинационална компанија „Motorola“, во сопствеништво на „Google“, претстави своја верзија на паметен часовник. Името на овој часовник е „Moto 360“, а на истиот можете да сурфате, да гледате фотографии, да ја следите временската состојба и да праќате пораки. Часовникот работи на андроид платформа.

Moto360-iLike-mk-002

Moto360-iLike-mk-003

Moto360-iLike-mk-004

Moto360-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *