Top

LG dLite

На почетокот на месец септември, LG го претстави својот нов мобилен телефон наречен “Brilliant Together”. Телефонот е базиран на led технологија, тематиката на прикажаните анимации е љубовна. We Like!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *