Top

Кулинарски таблет за модерни домаќинки

QOOQ е првиот кулинарски таблет кој многу ќе им се допадне на модерните домаќинки. Тој е многу лесен за користење, содржи 3600 рецепти, вклучувајќи и 1200 видеа со професионални готвачи. Qooq е дизајниран за во кујна, но неговата комплетна мултимедијалност (Интернет, видео плеер, mp3, радиo) овозможува негово функционирање во целиот дом.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *