Top

iPod Nano 6G

Брендот Apple малку го промени iPod Nano. Сега iPod Nano 6G има екран кој е осетлив на допир, дизајниран со multi-touch, VoiceOver, видео снимка и FM радио. Достапен е во две верзии: 8GB и 16GB.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *