Top
Детална видео-споредба на iPhone 5s и iPhone 5c

Детална видео-споредба на iPhone 5s и iPhone 5c

Импресиите и коментарите за новите модели од Епл (Apple), iPhone 5s и iPhone 5c, никако да стивнат. На интернет можат да се најдат најразлични анализи и споредби, но оваа е една од најдобрите.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *