Top

Како ќе изгледаат книгите во иднина

Едно француско студио за дизајн и развој на идеи даде свое видување за изгледот на книгите во иднина. Погледнете го приложеното видео.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *