Top

Хроматска машина за пишување

Американскиот сликар Tyree Callahan ја конвертирал оваа стара машина за пишување, која сега наместо букви печати бои. Буквите се заменети со печати во боја, и со малку труд може да се направи вистинско уметничко дело.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *