Top
Гигантски тридимензионални портрети

Гигантски тридимензионални портрети

Дизајнерот и архитект Асиф Кан импресионира со својот изум кој го постави на влезот на Олимпискиот парк во Сочи. Се работи за огромна светлечка платформа која проектира тридемензионални портрети на посетителите. Посетителите треба да се сликаат во кабините пиставени во контролната кула на Олимпискиот парк и да почекаат нивниот лик да се појави на гигантската платформа со илјадници светилки. Во еден момент се прикажуваат по 3 портрети, а секој од нив е висок 8 метри. Ова е вистинска атракција во Сочи.




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>