Top

SAMSUNG Galaxy S Smart by Armani

Најновата соработка помеѓу гигантот Samsung Electronics и дизајнерскиот бренд Giorgio Armani резултира со ултра модерен телефон “Galaxy S Smart”. Перфектен спој на новите технолошки достигнувања и дизајнот. Galaxy S Smart е тенок 9,9мм и тежок само 109гр. Работи на Android оперативен систем. Galaxy S Smart на пазарот ќе се понуди во лимитирано издание и тоа само во Италија, Франција, Велика Британија, Германија, Дубаи, Кина и Шпанија.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *