Top

Футуристички ладилник

Овој футуристички био ладилник, дизајниран од Јуриј Дмитриев, е четири пати помал од конвенционалните ладилници. Ладилникот нема полици, туку продуктите едноставно се ставаат во гел, кој е без мирис. На тој начин, храната и пијалоците се ладни, лесно достапни и го задржуваат својот мирис. Ладилникот е прилагодлив- може да се закачи вертикално, хоризонтално, па дури и на таванот.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *