Top

Дигитално пенкало – Sky wifi

Livescribe се производители на ова дигитално пенкало наменето за оние кои ја сакаат модерната технологија, но не сакаат да пишуваат со допир на екранот. Пенкалото ги испраќа белешките од обичен лист хартија директно во дигиталниот уред. Може да сними зборови, броеви, дијаграми, цртежи, па дури и аудио материјал кој може директно да се испрати на Evernote. Sky wifi e достапен со меморија од 8GB, 4GB или 2GB.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *