Top

Dell DUO

Dell на пазарот претстави нов производ: Dell DUO. DUO има 10” монитор, dual-core Atom процесор, Window 7 оперативен систем. Главна специфика за овој модел е хоризонтално вртливиот монитор поставен на фиксна рамка кој можете да го движите 360 степени. Dell DUO има младешки шмек и е достапен во повеќе бои.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *