Top

Бројач за пари

Интересен компактен прстен е една нова иновација во креативниот свет. Овој бројач е значително поедноставен отколку машината за броење пари. Само треба прстенот дa го ставите на палецот, да го вклучите и да го земете купчето со пари.Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *