Top

BlackBerry PlayBook

Деновиве BlackBerry го претстави своето 7-инчно ѓаволче, конкурент на епловиот iPad. PlayBook има екран со резолуција 1024 x 600, интергирани две камери и еден HDMI излез. Сеуште нема дефинирано цена по која PlayBook ќе се продава, а истиот ќе биде достапен во продавниците до крајот на годинава.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *