Top

Бенетон апликација на iTunes

За сите корисници на iPod touch, iPad и iPhone еве една интересна апликација. Се работи за брендот Бенетон, кој своите производи од сега на своите потрошувачи ќе им ги рекламира и преку популарните епл производи. Апликацијата овозможува листање на најновите колекции од овој бренд, преглед на сите новости кои ги лансира Бенетон секојдневно, како и локација на најблиската продавница во реонот каде се наоѓате. Во склоп на апликацијата има и музичка компилација. Може да ја нарачате бесплатно преку iTunes. Уживајте!Автор: Вања Кочовска

Сакате да објавите статија на iLike.mk? Пишете ни на contact@ilike.mk.

Станете наш facebook фан.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *