Top

Apple TV

И не толку популарниот производ на Apple, Apple TV доживеа втора верзија. Овојпат тој е црн што му дава една софистицирана и елегантна нота, има префинет далечински управувач, моќен HDMI излез, LAN, WiFi, како и апликации за социјалните мрежи и youtube стиминг.  Втора мајка на Apple TV. Good Luck!!


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *