Top
vezbi-za-stomacni-iLike-mk

Вежби за експресно топење на наталожените масни наслаги околу стомакот

Класичните вежби за стомачни мускули немаат брзо видливи резултати, па многумина од нас се разочаруваат и откажуваат. Но, вежбите кои ги состави познатиот тренер Џеј Карделио се навистина ефикасни во борбата против наталожените масти во стомачниот дел.

Вежбите се едноставни и не бараат претходна физичка подготовка. Стиснете „play“ и следете го тренерот.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *