Top
Vezhbi_so_siguren_rezultat_iLike_mk

5 вежби за одличен физички изглед

Станува збор за мошне едноставна, но истовремено многу ефикасна програма креиран од Кем Бејернс. Вежбите можат да се изведуваат во затворена просторија или под отворено небо. Единствениот реквизит кој е потребен е клупа или некој сличен предмет. Овие пет вежби ги активираат сите мускулни групи во телото. Поради големиот број на повторувања и малите паузи доаѓа до значително забрзување на метаболизмот.

Тренингот може да го направите со 10 повторувања во 10 рунди или со 25 повторувања во 4 рунди.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>