Top

100 метри слободно пливање

100 метри слободно пливање е симболичен наслов за видеото кое ви го претставуваме. Главниот јунак во видеото е пливачот Alain Bernard. А, целта е да се прикажат квалитетите на новиот Canon-ов апарат, Canon 1D Mark IV. Краткиот видео клип е дело на Lionel Hirlé & Grégory Ohrel.


Кликнете ТУКА за да ги погледнете нашите денешни содржини.

Facebook FAN page
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *