Top
Забавната страна на снежната бура во Њујорк

Забавната страна на снежната бура во Њујорк

Снежните наноси во Њујорк предизвикаа огромен број на проблеми за голем број тамошни жители и институции. Но, не и за јутјуб ѕвездата Кејси Неистат. Тој борда по големите улици на метрополата и креира интересни видео-клипови. Погледнете еден од нив.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *