Top
Видео со моќна порака: „Никој не е совршен!“

Видео со моќна порака: „Никој не е совршен!“

Дали некогаш сте помислиле како изгледа секојдневието на хендикипираните луѓе? Луѓето со џуџест раст, со телесни аномалии, со ампутирана нога или рака? Како тие луѓе ги задоволуваат своите потреби, каде се облекуваат, како им минува денот, со какви проблеми се соочуваат…

Видеото во прилог е направено по повод Интернационалниот ден за лица со посебни потреби, а носи навистина слина порака: „Никој не е совршен!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *