Top
Кус филм од „L'Oréal“: Убавина за сите

Кус филм од „L’Oréal“: Убавина за сите

Француската козметичка куќа „L’Oréal“ отсекогаш имала интересни промо кампањи. Најновото од неа е кусиот филм за животот наречен „Убавина за сите“, кој претставува спој на сите убави нешта кои секојдневно се случуваат. Целта на филмот е стекнување лојалност кон производите на „L’Oréal“. Видеото е во режија на фотографот Питер Линдберг.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>