Top
Kruznica-so-slobodna-raka-iLike-mk

Трик со кој ќе нацртате совршена кружница со слободна рака

Сигурно досега сте имале ситуации во кои сте требале да нацртате кружница, но не сте имале шестар при рака.

Со овој трик ќе успеете да нацртате совршено добра кружница со слободна рака.

Погледнете како!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *