Top
Momce-ja-prezentira-MKD-iLike-mk

Видео: Странец раскажува интересни факти за Македонија

Ова младо момче има мошне необично хоби. Тоа истражува интересни факти за одредени земји, а притоа креира видео записи преку кои ги презентира сознанијата.

Еве 10 факти за Македонија кои ги составил Стефен, а веројатно најголемиот дел од нив не ви се познати.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>